Frisør i Aalborg

BOOK EN TID ONLINE HER


Frisør i Aalborg – klip og farve du fortjener

 

Leder du efter en dygtig, fast frisør i Aalborg eller skal håret sættes op og gøres klar til fest? Hos Lundtoftmolge har vi byens bedste frisørteam, som altid har fingeren på pulsen, når det gælder trends indenfor klip, opsætning, farve og extensions. Vi ønsker at være din foretrukne frisør i Aalborg og afsætter altid god tid til hver klipning og behandling, så du får lige præcis det look du efterspørger – og fortjener.

 

Online booking eller ring på
Tlf. 98 16 16 22

 

Frisørsalonen

 

Hos Lundtoftmolge forener vi din personlige stil med kompetent rådgivning om nye trends. Vores team af dedikerede frisører er både fagligt og personligt engageret i nye tendenser indenfor frisørbranchen og er din garanti for et flot resultat leveret af et topprofessionelt og dedikeret personale. Vores faglige stolthed afspejler sig i alle aspekter af vores arbejde, så der hverken gåes på kompromis med kvaliteten af vores håndværk eller din oplevelse som kunde. Hos os imødekommes du altid af smilende frisører, som har styr på både kompetencer og saks.

 

Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os derfor ikke kun på at give dig en god oplevelse og et flot resultat – men insisterer på det. Derfor tager vi os god tid til at lytte efter dine ønsker, så de kan kombineres med de bedste teknikker og behandlinger.

 

Du finder vores frisørsalon midt i hjertet af Aalborg på Bispensgade 5 – C. W. Obels Plads. Kig indenfor i salonen og få en snak med en af vores dygtige frisører eller book en tid her på hjemmesiden – vi glæder os til at se dig.

 

Behandlinger

 

Som kunde hos Lundtoftmolge er du garanteret kvalitetsprodukter til alle slags behandlinger. Vi har kundernes velvære i højsæde og bruger derfor udelukkende markedets bedste og mest skånsomme hårprodukter indenfor farve, vask, styling og extensions. På den måde er du sikret en ansvarlig og sund hårpleje med bedst mulige resultat.

 

Damefrisør og herreklip i Aalborg C

 

Til damerne og pigerne tilbyder vi hele paletten af klip, farve, opsætning og extensions til alle typer hår og frisurer. Vi kræser om detaljerne, så du kan glædes over resultatet. Til herrerne tilbyder vi desuden skægklipning, mens børn op til 10 år klippes for kun 210 kr. Uanset hvilken type klip eller behandling du ønsker, så tilbydes du en forfriskning mens klipningen står på. Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas – både i salonens atmosfære og med din nye frisure.

 

Velkommen til Lundtoftmolge – Aalborgs bedste frisørteam!

BOOK EN TID ONLINE HER